Campanya 'Adopta un invisible' Promoció de les adopcions i la lluita contra l'abandonament

L’Ajuntament de Barcelona i el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) publiquen cada setmana el vídeo d’un animal acollit al centre per fomentar la seva adopció responsable.

La campanya també recorda que un animal no és una joguina i necessitarà que les persones que el tenen al seu càrrec se n’ocupin i en tinguin cura durant tota la seva vida.

Uns 140 gossos i 125 gats esperen al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) una família que els doni una segona oportunitat. Alguns fa molt de temps que hi són perquè per l’edat o perquè tenen alguna malaltia crònica ningú no pregunta per ells. Són els anomenats 'Invisibles'. Des de l’Ajuntament de Barcelona està en marxa “Adopta un invisible”, una campanya a les xarxes socials que cada setmana vol impulsar l’adopció responsable i trobar una família a un animal de llarga estada al CAABC, donant-lo a conèixer a través de les xarxes social.

Es calcula que un 14% dels animals que s’abandonen viuen de manera permanent als centres d’acollida. En el cas dels Gossos invisibles, aspectes com la seva edat, la seva mida gran, la condició legal que tenen de “gossos potencialment perillosos” o el mestissatge poden fer que quedin al marge de les adopcions.

El Capi, el Kiko, el Hulk, la Kimera o el Dumbo són els gossos que aquest estiu busquen família i es presenten en un vídeo.

Pel que fa als gats, un Gat Invisible és aquell que per la seva raça, edat o condició física passa desapercebut als ulls dels possibles adoptants. Són gats únics i especials, pels quals mai cap adoptant pregunta al centre però que han robat el cor dels voluntaris i treballadors del CAACB.

Més informació sobre el procés d’adopció: https://ajuntament.barcelona.cat/benestaranimal/

Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona

Adreça:
Ctra Sant Cugat, 250
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Montbau
Població:
Barcelona