La Setmana del Llibre en Català celebra la seva 39a edició

Llibres. Del 10 al 19 de setembre, la Setmana tornarà a mostrar la riquesa i diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial

La Setmana del Llibre en Català és una fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura.

La Setmana fomenta la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. Una oportunitat per trobar novetats, per recuperar antics fons editorials i alhora gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes, sopars literaris, taules rodones, nits de música i cinema i espectacles familiars.

Com sempre, a La Setmana hi trobareu una àmplia proposta d’activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades, contacontes…) per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català.

Biblioteques de Barcelona hi participa organitzant una sessió especial del Club de Lectura Vincles:

Dimecres 15 de setembre, a les 18 h, l’escriptor Manuel Baixauli conversarà amb Valèria Gaillard i els lectors del club de lectura Vincles sobre Ignot (Periscopi, 2020), la seva darrera novel·la, una obra que gira al voltant de la necessitat de crear, de les expectatives i de la frustració.

La sessió també es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona.

Més informació:

La Setmana del Llibre en Català