Nou servei d'impressions a l'espai multimèdia

Serveis. A partir del 11 de març canvia la manera d'imprimir a l'espai multimèdia

El proper divendres 11 de març canviarà el servei d’impressions de l’espai multimèdia. Passarà a integrar-se dins el sistema que fan servir els ordinadors d’Internet i +, catàleg i impressió wifi, quedant inhabilitats la impressora i el moneder que es fan servir actualment.

A l’espai multimèdia trobareu les indicacions a la vostra disposició per poder imprimir els documents.

Requisits previs:

  • Haver-vos validat una vegada al servei d’impressió des d’un ordinador d’ús públic (Internet i +) de la xarxa de biblioteques.
  • Tenir saldo al moneder d’Internet i +. Si no el teniu, podeu demanar al personal el traspàs al moneder d’Internet i + o mantenir-ho per poder imprimir des de qualsevol altre espai multimèdia de la Xarxa de Biblioteques del Consorci de Barcelona.

Beneficis d’aquest servei:

  •  Autoservei en la recollida d’impressions, gràcies a la validació d’usuari (us heu de validar amb el codi de barres del carnet de biblioteca).
  • Impressió segura: les impressions no queden a la vista mentre no es recullen (es generen en fer la validació a la impressora i disposareu de 24 hores per validar-vos).
  • Estalvi de costos: possibilitat d’eliminar impressions en el moment de recollida i impressió per defecte en blanc i negre i a doble cara (caldrà fer expressament el canvi de les propietats quan la impressió concreta ho requereixi).
  • Comoditat de poder recollir les impressions en qualsevol de les 3 noves impressores de la biblioteca (una a la sala de Referència -1ª planta-, altra a la sala de Música i l’altra a l’àrea infantil).
  • Poder imprimir des dels ordinadors d’Internet i+, des dels catàlegs (OPACs) i des de qualsevol dispositiu connectat al Wi-Fi