Club de lectura en línia 'Còmics i Diversitat(s)'

Traductor de google :

Degut a la situació actual, els llibres es llegiran en format paper i els comentarem a través de videoconferència (amb l'aplicació ZOOM).

El Servei de Convivència i Interculturalitat d´Horta Guinardó i la Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda posen en marxa el club de lectura 'Còmics i Diversitat(s)'.

L´objectiu d´aquest club de lectura és treballar i reflexionar a través del còmic, sobre diversos tipus de diversitat(s), ja siguin individuals o col·lectives i que formen el nostre teixit social actual. Mitjançant les il·lustracions com una manera de narrar històries, ens endinsarem a diferents relats on la diversitat sexual, cultural, funcional, generacional i de gènere marcaran l´eix central de la narració.

Les sessions seran dinamitzades pels mateixos autors i autores dels còmics.

Les cinc sessions i els còmics que llegirem són els següents:

18 de novembre de 2020 Presentació del Club de Lectura16 desembre de 2020 Barcelona, los vagabundos de la chatarra amb Sagar Fornies20 de gener de 2021 Maria y yo amb Miguell Gallardo17 de febrer de 2021 Una laowai en Shanghái amb Elisa Riera17 de març de 2021 El buen padre amb Nadia Hafid El Club de Lectura està format per 5 sessions i la primera serà el dimecres 18 de novembre a les 19:00h. Degut a la situació actual, els llibres es llegiran en format paper i els comentarem a través de videoconferència.

Horarios

Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda

Dirección:
C Camèlies, 76*80
Districto:
Horta-Guinardó
Barrio:
el Baix Guinardó
Ciudad:
Barcelona