Biblioteca

La Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras es va inaugurar el diumenge 15 d'octubre de l'any 2000 en un edifici de nova construcció situat a la cantonada entre la travessera de les Corts i la riera Blanca, al costat del jardí del Clot d'en Salvi.

Rep el nom de Miquel Llongueras i Campañà, regidor del Districte de les Corts, que va estar vinculat al foment de la cultura i al districte.

La biblioteca consta de quatre plantes: tres per a usuaris adults i una de destinada al públic infantil.

A la planta -1 s'ubica l'Àrea Infantil, per a nens i nenes de 0 a 14 anys, on es poden trobar documents en diferents suports adreçats a aquesta franja d'edat i ordinadors on hi ha instal·lats diversos programes informàtics i que també disposen de connexió a internet. A més hi ha el Racó de Pares.

A la planta 0 (la d'accés des del carrer) hi ha els diaris i revistes i els còmics. A la planta 1 hi ha la zona Wi-Fi, la música, les pel·lícules, la literatura i també les guies de viatges, entre d'altres. En aquesta planta també s'ubiquen els documents pertanyents a l'especialització de la biblioteca que tracten de jocs, esports i entreteniments. La planta 2 és on els usuaris es poden connectar als ordinadors a través d'Internet i + i l'Espai Multimèdia, i on es troben els nostres centres d'interès.