Conversa amb Annie Ernaux

Literatura. Cloenda de la celebració dels 25 anys dels Clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona amb la premi Nobel de literatura. Dimarts 11 de juny, a les 18.30 h, a la B. Jaume Fuster. Entrades exhaurides.

En el marc de la celebració dels 25 anys de clubs de lectura, tindrem la premi Nobel  de literatura Annie Ernaux en una conversa amb la periodista Anna Guitart al voltant de la seva reconeguda carrera literària.

Annie Ernaux, nascuda el 1940 a Normandia, ha desenvolupat un estil molt personal per aprofundir en l’exploració de la seva biografia, que combina amb una punyent crítica social. Amb Els anys va guanyar-se el reconeixement unànime de crítica i públic lector. Entre molts altres, se li han atorgat els premis de la Llengua Francesa (2008), Marguerite Yourcenar (2017), Formentor (2019) i Nobel de literatura (2022) pel conjunt de la seva obra.

Dimarts 11 de juny, a les 18.30 h. A la B. Jaume Fuster
Reserva la teva entrada. Entrades exhaurides
No hi haurà signatura de llibres.

Aquesta xerrada s’enregistrarà i estarà disponible al canal You Tube de Biblioteques de Barcelona.

I també…
El 12 de juny, a les 20.00 h, a la Filmoteca de Catalunya Annie Ernaux presentarà el documental que va realitzar amb el seu fill, David Ernaux-Briot, i en el qual descriu i narra amb la seva pròpia veu les gravacions familiars filmades entre el 1972 i el 1981. Les Années Super 8 transporta al cinema allò que Ernaux ha fet en la literatura: elevar la vida íntima a experiència universal i trenar-la amb el context social i històric.
Modera: Anna Pacheco
Més informació i entrades
*

Col·labora: Angle Editorial, Cabaret Voltaire, Filmoteca de Catalunya i Institut français Barcelona.

* Amb el carnet de biblioteques tindràs la tarifa reduïda en el preu de l’entrada