La Biblioteca a casa

La Biblioteca a casa. Segueix-nos al Facebook i a Instagram

A la biblioteca Montserrat Abelló hem posat en marxa tres iniciatives diferents per a animar, fer propostes i acompanyar des de casa durant aquests dies als nostres seguidors de les xarxes socials.

  • Iniciativa de foment de la lectura al Facebook, mitjançant la recomanació de lectures per part del personal de la biblioteca amb una fotografia. La majoria es poden trobar a l’#eBiblio, ja sigui en format de llibre electrònic, audiollibre o audiovisual. Incentivem la participació per tal que els seguidors ens feu les vostres recomanacions al perfil  @bibmontserratabello. Els hastags que utilitzem són #Bibliorecomanació #JoEmQuedoACasa.
  • Iniciativa #MakerChallenge a l’Instagram, per incentivar la participació i la creativitat. Mitjançant la recomanació de llibres sobre cultura maker que podem prestar-nos des de  l‘eBiblio, on es proposen fer projectes, manualitats amb diferents materials, labors, etc. També donant a conèixer altres propostes creatives de diverses entitats (Centres Cívics, Makerconvent, Ateneus de fabricació), i a fomentant l’ aprenentatge i ús de tecnologies, com ara la creació de videojocs amb l’Scratch entre d’altres. Tot amb la possibilitat de fer-ho des de casa i de manera gratuïta, però posant l’accent sempre en l’àmbit de la cultura maker, la nostra especialitat. Si ens etiqueteu @bibmontserratabello,  compartim les creacions a l’Story.
  • Des de la biblioteca obrim l’espai de comunicació al Facebook #QuanTotAixòAcabi per tots vosaltres, que ens llegiu i ens seguiu, per tal de compartir totes les il·lusions que estem i esteu preparant, per quan s’acabi el confinament. Pretenem que aquest sigui un lloc interactiu per part de l’equip de la biblioteca i de tots vosaltres, on tothom pugui donar la seva opinió sobre el què li agradaria fer després de tants dies tancats a casa. Començarem nosaltres amb alguns dels nostres desitjos i esperem que us animeu. Relacionarem el tema amb documents que podem trobar a l’eBiblio i/o amb recursos de la Biblioteca Virtual.

Quan tot això acabi… tot just comença!

Us animeu a participar?