L’última tarda. Jeff Wall interpreta Juan Marsé

Art i literatura. Dimecres 19 de juny, a les 19 h. B. El Carmel - Juan Marsé. Taula rodona amb el fotògraf Jeff Wall, Custodia Moreno i Josep Maria Cuenca. Modera: Miquel Molina. Organitza: Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Col·labora: Pla de Barris de Barcelona.

Taula rodona amb motiu de la presentació de l’obra del fotògraf Jeff Wall basada en la novel·la de Juan Marsé Últimas tardes con Teresa.

La taula comptarà amb la participació de l’artista mateix, en diàleg amb una representant del moviment veïnal històric del Carmel (Custodia Moreno), l’especialista en Juan Marsé (Josep Maria Cuenca) i el periodista cultural, Miquel Molina, que coneix molt bé el barri i l’obra de Marsé, i que ha seguit també el procés de treball de Jeff Wall a Barcelona durant la producció de l’obra.

Dimecres 19 de juny, a les 19 h. A la B. El Carmel – Juan Marsé
Entrada lliure. Cabuda limitada.
Més informació

L’activitat forma part de la programació vinculada a l’exposició Una ciutat desconeguda sota la boira. Noves imatges de la Barcelona dels barris que s’inaugura al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) el pròxim 21 de juny i que es podrà veure fins al 12 de gener de 2025.

Organitza: MACBA
Col·labora: Pla de Barris de Barcelona