Sigues amb nosaltres la #bibliotecaacasa!

Recomanacions. No encomanis cap virus, encomana cultura i fes #comunitat! Envia’ns un vídeo o fotografia en format horitzontal (#fb) o vertical (stories #IG) amb la teva recomanació i les publicarem!

Les biblioteques, sense el contacte amb els nostres usuaris ens sentim una mica orfes, en aquests dies de confinament volem continuar sentint-nos una comunitat i seguir contribuint a difondre cultura, ens ajudes?

T’oferim les nostres plataformes per recomanar aquells llibres, pel·lí­cules, música i sèries que creguis imprescindibles que les conegui tothom, converteix-te en la #bibliotecaacasa amb nosaltres!

Com ho pots fer? De dues maneres:

1- Envia’ns un vídeo o una fotografia en format horitzontal pel Facebook o vertical per les stories de l’Instagram al correu de la biblioteca b.barcelona.nb@diba.cat i no t’oblidis del teu nom al Facebook o a l’Instagram, que et farem menció!
2- Puja una foto o un video a les xarxes i fes-nos menció, i no t’oblidis de posar l’etiqueta de la #bibliotecaacasa

Ah! I recorda de de dir-nos perquè ens fas aquesta recomanació!

A part de publicar-les a la xarxa, anirem recollint totes les vostres recomanacions i en farem un vídeo a finals de setmana. Quan tornem a obrir farem una exposició amb totes les recomanacions que tinguem a la biblioteca.

Passa aquesta iniciativa als teus familiars, amics i coneguts, com més siguem més gran farem la #bibliotecaacasa de Nou Barris.

I recordeu, #joemquedoacasa

Facebook: facebook.com/bibnoubarris
Instagram: @bibnoubarris