Mercat Obert del Raval

Artesania. És una fira de dissenyadors urbans que aplega artistes i creadors de peces i complements i que se celebra els caps de setmana a la rambla del Raval.

El Mercat Raval és una fira de dissenyadors urbans sorgida de la inspiració d’artistes i creadors de peces i complements molt diversos, un lloc on el públic pot tafanejar dissenys d’autors independents elaborats amb tècniques modernes i variades: reciclatge, gravat, serigrafia, teixits originals i costumizacions de qualitat. Es tracta d’un mercat cosmopolita, un ritual d’inspiració i un autèntic estímul per als sentits.

La fira és un punt interessant i atractiu per als amants de la moda i les tendències modernes i alternatives, on es poden trobar productes manufacturats amb materials diversos: plata, vinils, cremalleres, pells, fils encerats, alumini, teles, pintures i pedres naturals. Tot un univers de textures i formes, on cada creació neix de la força de la comunicació de les idees.

Horaris


Només es venen productes artesanals o de creació pròpia (roba, complements, objectes de vidre o pintures, però no aliments).

Mercat Obert del Raval

Adreça:
Rbla Raval, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona