Clubs de lectura virtuals especials GREC 2022

Festival GREC. Programació especial dels Clubs de lectura virtuals amb motiu del GREC 2022: 'Tartuf', de Molière i 'El burlador de Sevilla', de Tirso de Molina.

Amb motiu del GREC 2022, Biblioteques de Barcelona us proposa una programació especial dels Clubs de lectura virtuals. Les lectures seleccionades són dos clàssics: Tartuf, de Molière i El burlador de Sevilla, de Tirso de Molina. Ambdues obres teatrals es podran veure en el festival.

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i seguir els passos següents:
Instal·lar Tellfy en el dispositiu mòbil i donar-s’hi d’alta com a usuari
Sol·licitar l’admissió al club a través de l’enllaç corresponent (les places són limitades)

– Tartuf, de Molière
Lectura comentada d’aquest gran clàssic de la literatura universal. El Tartuf, o l’impostor de Molière es va estrenar l’any 1669 a França, un dels personatges més complex creat per Molière, representant arquetípic de la hipocresia, l’engany i la falsa devoció en pro dels propis interessos.
Com a complement de la lectura, tindreu l’opció de veure El Tartufo, en l’adaptació d’Ernesto Caballero, gaudint d’un descompte del 35 % en el preu de l’entrada (Teatre Goya: del 28 de juny al 10 de juliol).

Conducció: Miquel Desclot, traductor i escriptor
Inici: dilluns 6 de juny
Videoconferència final: dilluns 20 de juny, a les 19 h
Cal inscripció prèvia
Hi col·labora: Proa

– El burlador de Sevilla, de Tirso de Molina
Lectura comentada d’un dels grans mites europeus El burlador de Sevilla de Tirso de Molina, una peça publicada cap al 1630 amb finalitats moralitzants i que ens presenta un llibertí que, malgrat cometre els seus pecats de manera conscient, creu en Déu i confia en el penediment final i la clemència divina per aconseguir la salvació.
Com a complement de la lectura tindreu l’opció de veure una nova versió El burlador de Sevilla, dirigida per Xavier Albertí, gaudint d’un descompte del 50 % en el preu de l’entrada (Teatre Grec: 3 i 4 de juliol).

Conducció: Albert Arribas, dramaturg i director
Inici: dijous 9 de juny
Videoconferència final: dijous 30 de juny, a les 19 h
Cal inscripció prèvia
Hi col·labora: Cátedra