Barcelona Districte Cultural: Espectacle "Pintamúsica"

Traductor de google :


Pintar la música, dibuixar els sons, viatjar amb els colors i els ritmes d´estació en estació, sentint la calor, acolorint el fred, dibuixant com cauen les fulles o escoltant com creixen les flors. Pintamúsica és un viatge als sentits que juga amb uns sons que són com carícies i amb uns colors i unes formes que semblen sortir de la boca d´un saxofon... Aquest és un viatge pensat per despertar en els més petits (s´adreça a nens de fins a quatre anys) la passió per descobrir tot allò que les arts (les pictòriques, les escèniques, les musicals... ) poden aportar a la nostra vida, tota la bellesa que ens poden regalar, tota la calma que ens poden oferir, tota la saviesa que vessen i que ens ha d´ajudar a formar-nos i a créixer.

Tres actors-músics-cantants a l´escenari dibuixen amb els seus instruments, amb les seves mans, amb les seves veus, un quadre que ens remet a les línies fermes i els colors purs dels quadres de Joan Miró mentre ens fan viatjar, dia rere dia, mirada rere mirada, so rere so, per una natura i un paisatge que van florint i morint al llarg de l´any, un passeig que compta amb l´ajut (inestimable) de Vivaldi i les seves Quatre estacions.

FITXA ARTÍSTICA

Autores:Berta Ros, Gisela Juanet i Lorena Lliró / Direcció escènica:Gisela Juanet i Lluís Juanet / Direcció musical:Berta Ros i Lorena Lliró / Intèrprets:Berta Ros / Núria Gomez, Raul Viana / Hector Canós / Marcel·lí Bayer i Lorena Lliró/ Cris Vidal
Viu el Teatre

Horarios

Centre Cívic Can Basté

Dirección:
Pg Fabra i Puig, 274*276
Districto:
Nou Barris
Barrio:
El Turó de la Peira
Código postal:
08031
Población:
Barcelona