Projecte Comunitari: Fem Xarxa. Foment de lAssociacionisme i la Participació Ciutadana del Poblenou

Traductor de google :


El projecte FEM XARXA neix de la tasca que fa la Coordinadora d'Entitats del Poblenou, entitat gestora del Casal de Barri del Poblenou. Aquesta coordinadora facilita recursos per tal que les entitats del barri puguin desenvolupar les seves activitats, vehicula la dinamització comunitària del territori fent de pont entre les entitats federades d'aquest barri i el districte, i recull demandes i necessitats de les associacions per donar-hi resposta amb els seus propis mitjans.

Aquest projecte es basa en el foment i la defensa de la vida associativa i la participació ciutadana al Poblenou. La participació s'entén com un procés continuo per a la transformació col·lectiva i del territori a partir de les activitats i accions desenvolupades des del propi veïnatge. D'aquesta manera, es promociona la participació a les diferents associacions i el treball en xarxa, creant i dinamitzant espais participatius i establint-ne una coordinació general que representi al conjunt d'entitats del barri. També es treballa en l'enfortiment del teixit associatiu oferint eines, recursos, formació i serveis a les entitats i treballant colze a colze amb les mateixes en matèria de difusió.
FEM XARXA està especialment pensat per oferir suport a membres i activistes d'associacions i col·lectius del Poblenou, vinculats a projectes de participació ciutadana i col·lectiva. Però tot el veïnatge interessat en crear i desenvolupar projectes col·lectius o tirar endavant iniciatives pròpies es pot apropar al Casal de Barri, on trobarà ajuda i assessorament a través d'aquest projecte.

Casal de Barri del Poblenou

Dirección:
Rbla Poblenou, 49
Districto:
Sant Martí
Barrio:
El Poblenou
Código postal:
08005
Población:
Barcelona