Projecte Comunitari: Grup Hort Urbà

Traductor de google :


A través de tallers semestrals, aprenem a cultivar les diverses taules de cultiu urbà que tenim al terrat del casal, promovent la cultura de la sostenibilitat i fomentant les coneixences i el treball col·laboratiu entre veïns i veïnes del barri.
El grup d'hort urbà es va iniciar al casal a partir de la compra per part del districte de Sant Andreu d'unes sis taules d'hort urbà i el seu corresponent compost. Una persona docent voluntària es va oferir per tirar endavant el projecte de l'hort i des de novembre 2011 és qui s'encarrega dels successius tallers d'hort urbà que es porten a terme al casal de barri. Ens trobem un cop per setmana al llarg d'un semestre (el de tardor-hivern i el de primavera-estiu) i a dia d'avui, disposem d'una bona acollida de participants, homes i dones majors de 18 anys.
A través de l'hort urbà hem entrat en contacte amb la Xarxa d'horts urbans de Barcelona i al maig de 2014 vam signar el Compromís ciutadà per a la sostenibilitat després d'elaborar un pla d'acció mediambiental del casal. Actualment formem part de la Xarxa de compostadors metropolitans

Horarios

Casal de Barri Congrés-Indians

Dirección:
C Manigua, 25*35
Districto:
Sant Andreu
Barrio:
El Congrés i els Indians
Código postal:
08027
Población:
Barcelona