+ NOU octubre 2020

Novetats. Consulta les últimes adquisicions. Aquest estiu tenim novetats de novel·la, còmic i audiovisual.

Novetats novel·la octubre:

Ja estan disponibles les últimes obres d’autors com Ya están disponibles las últimas obras de autores como Stephen King, Agota Kristof, Camilla Läckberg, Sarah Lark, Ursula K Le Guin, Albert Pla, o Lorenzo Silva entre d’altres.

Algunes de les novetats també estan disponibles en format electrònic a la plataforma Ebiblio. També hi ha moltes novetats de novel·la juvenil i de novel·la en llengua estrangera.

. Guia novetats novel·la octubre

Novetats còmic octubre:

Tornem a tenir novetats de còmic d’adults i també hem fet un llistat de novetats de còmic per a infants

Totes les portades de les novetats del mes enllaçades al catàleg

Novetats audiovisuals octubre:

Ja teniu disponible el llistat de novetats dels CD’s i DVD’s que han arribat a la nostra biblioteca. Els trobareu  exposats sobre els mobles de la zona audiovisual de la primera planta.  Alguns dels CD’s disposen del enllaç al Spotify per poder escoltar-los en línia.

 

Novetats cultura popular 2n semestre 2020

Descobreix el nostre fons especialitzat en cultura popular:

La biblioteca, arran del seu veïnatge amb el Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou, s’ha especialitzat en cultura popular i tradicional.  La col·lecció està limitada a l’àmbit geogràfic de la cultura popular catalana, tot i que també hi trobareu documents que hi estan relacionats, de l’àmbit geogràfic de la cultura popular espanyola.

Cada semestre fem una guia de novetats perquè podeu descobrir les noves incorporacions al nostre fons de cultura tradicional i popular.