espaiCultura

espaiCultura (eCultura) és un grup de trobada setmanal, adreçat a persones més grans de 65 anys amb risc d’aïllament social, amb interessos i inquietuds culturals, que tinguin ganes de conèixer i participar en les activitats que s’organitzen des dels diferents equipaments i serveis del barri i la ciutat, i fer-ho en grup, per tal d’ampliar o enfortir la seva xarxa social.

L’objectiu d’aquest projecte és contribuir a millorar la qualitat de vida de la gent gran del barri de la Sagrada Família, reforçant la seva xarxa social, mitjançant el tractament de la soledat i l’aïllament, amb la promoció de la participació en activitats de tipus cultural com a base per a un envelliment actiu.  

Qui hi pot accedir?
Qualsevol persona més gran de 65 anys que vulgui participar en les activitats culturals del barri i del districte i compartir gustos, opinions i habilitats amb la resta del grup.

Quan es fa?
El grup es reuneix cada setmana, de manera alterna, en sessions a la biblioteca els dimecres a les 17.00 hores, i s'organitzen sortides culturals en horari més divers. L’assistència no és obligatòria.

Què es fa?
Activitats culturals (música, exposicions, cinema...) gratuïtes o de molt baix cost i reunions a la biblioteca per xerrar o fer petits tallers.

Què cal fer si vull informació?
Demanar-la a qualsevol taulell o trucar per telèfon a la biblioteca. Tel. 93 450 87 33.

Què cal fer per accedir-hi?
Trucar qualsevol dimecres per confirmar que ens hi trobaràs. Et pots incorporar al grup en qualsevol moment.

espaiCultura