Projectes BiblioLab

Ciència Jove (2020)
Els dilluns és el dia de la Ciència a la Biblioteca. Et proposem conèixer la recerca i les accions actuals per fer front al canvi climàtic i gaudir de la ciència amb tres tipus de sessions: els Berenars amb científics i experts que explicaran què estan fent, oberts a preguntes i al debat; el Fem recerca amb científics que han obert una línia d’investigació als ciutadans i explicaran com es poden fer aportacions, i finalment jocs que tinguin la ciència com a centre, una manera de combinar els coneixements amb la diversió. 
Si t’interessa la ciència, vine a provar-ho!

 

Ciutat Saludable (2019)

El projecte Ciutat Saludable vol implicar la ciutadania perquè participi en la generació de coneixement per abordar la millora de mobilitat a la ciutat i, al mateix temps, poder millorar-ne la qualitat de vida a través de la ciència.

Per mitjà de la generació d’espais d’experimentació es vol motivar la població, posant èmfasi especialment en el públic jove, a cocrear coneixement basat en la ciència, amb l’objectiu de formar-se en temes científics i tecnològics i generar una opinió crítica.

Projecte realitzat en col·laboració amb l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

En el projecte també hi participen les biblioteques Les Voltes (Sant Vicenç dels Horts) i Martorell.