Espectacle "Cómo Bailan Los Caballos Andaluces"

Traductor de google :

Des de Jerez, i en exclusiva per al Reial Club de Pol de Barcelona, ​​els 24 cavalls, els més bonics exemplars del món, de la Reial Escola d'Art Eqüestre de Jerez, fundada pel Sr. Álvaro Domecq Romero, que avui n'és el Director Tècnic , us oferiran la seva extraordinària exhibició: un ballet eqüestre amb música espanyola i vestuari a la usança del segle XVIII.

Les coreografies estan extretes de les represes de doma clàssica i texana i mostren, a més, altres treballs de l'equitació tradicional.

Programa de l'espectacle Son y ritmo:

- Ritme Andalús (9´50´´)

- Al so de la garrotxa (de dos cavalls, si és possible): el genet amb les regnes en una sola mà realitza exercicis de doma texana, aquells que s'executen al camp per treballar amb el bestiar. (7´10´´)

- Treballs a la mà: els cavalls portats a la mà realitzen exercicis de l'equitació antiga com a llevades, posades, cabrioles i corvetes.(15´)

- Fantasia a cavall: només un binomi executa exercicis d'equitació avançada a ritme de la música. (10´47´´)

- Aires a Cavall/ Pas de Quatre (10´35´´)

- A Rindes llargues: consisteix a conduir el cavall en tots els moviments de l'alta escola només amb dues regnes llargues. (10´24´´)

- Carrusel: carrusel en què participen diversos cavalls realitzant exercicis en simetria. (12´)

* A aquests temps cal sumar-los els de l'Obertura i Desfilada final.

La música està composta pel pianista Manolo Carrasco especialment per a les funcions de la Reial Escola d'Art Eqüestre de Jerez.

Horarios

Reial Club de Polo de Barcelona

Dirección:
Av Doctor Marañón, 17*31
Districto:
Les Corts
Barrio:
la Maternitat i Sant Ramon
Ciudad:
Barcelona