Xerrada 'Menú d'idees per a una alimentació sostenible. Alternatives al malbaratament alimentari', amb Gaby Susanna

Traductor de google :

Gaby Susann és directora de la plataforma Aprofitem els aliments.

La meitat de les pèrdues alimentàries actuals serien suficients per nodrir tota la població que passa gana al món. Recerca, canvis normatius i mesures econòmiques i fiscals són necessaris per fer-ho possible

Aquest any 2021, Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. La ciutat vol aprofitar l’esdeveniment per convertir-lo en una palanca per impulsar una transició alimentària cap a la sostenibilitat. Aquest cicle vol divulgar alguns dels aspectes centrals de l’alimentació sostenible i compta amb experts i expertes rellevants.  

Cicle coordinat per Lluís Reales                                                         

Horarios

Biblioteca El Clot - Josep Benet

Dirección:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
Districto:
Sant Martí
Barrio:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Ciudad:
Barcelona