La Setmana de la Ciència a les Biblioteques

Ciència. Un any més les biblioteques de la ciutat participen a la Setmana de la Ciència.

Barcelona es bolca en la celebració de la 25a Setmana de la Ciència, la gran iniciativa de divulgació que del 14 al 29 de novembre té lloc a municipis de tot Catalunya i que coordina la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. En el marc d’aquest gran esdeveniment, l’Institut de Cultura de Barcelona, a través del programa Barcelona Ciència, us convida a participar en dues iniciatives que tindran lloc a la ciutat i en les quals les biblioteques tenen un paper rellevant.

Setmana de la Ciència als districtes  amb la participació de Biblioteques de Barcelona amb l’organització dels cicles en línia, La invasió de la ciència-ficció i Visions de la ciència. Com fer front a l’emergència climàtica, i xerrades en línia organitzades per les biblioteques Montserrat Abelló i Les Corts-Miquel Llongueras:

Relat col·laboratiu de ciència ficció amb la participació de les biblioteques Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte i Les Corts-Miquel Llongueras en aquest  projecte en línia a càrrec de deu centres de proximitat (biblioteques i centres cívics).

Més informació