T'interessa: "Indrets insòlits de Barcelona"

..

Xerrada. Dimarts 25 de febrer a les 18h. Per conèixer alguns llocs de la nostra ciutat que segurament encara us són del tot desconeguts. A càrrec de Joan de Déu Prats. Biblioteca Sant Martí de Provençals.

La nostra ciutat és infinita. La història de Barcelona ha deixat un pòsit d’indrets, històries, llegendes, curiositats, personatges, fets, drames, assoliments, revoltes, que han quedat marcats a la seva pell. Molts d’aquests indrets són desconeguts, romanen amagats, d’altres són davant els ulls del vianant però no els apreciem.

En aquesta xerrada a través d’un calidoscopi de successos, llocs i esdeveniments coneixerem millor les llums i les ombres de la nostra ciutat. L’essència de la seva ànima i el seu cos que canvia contínuament. I, en conseqüència, a partir d’ara, la veurem diferent.

A càrrec de Joan de Déu Prats, autor del llibre100 indrets insòlits de Barcelona.

Lloc: sala d’actes del Centre cívic Sant Martí

Entrada lliure. Cabuda limitada

Recordeu que oferim la possibilitat de seguir aquesta i d’altres activitats amb un servei d’interpretació a la llengua de signes. Cal demanar-ho amb antelació a través de:

  • fax: 93 316 12 40
  • correu electrònic: biblios@bcn.cat

Horaris


A càrrec de Joan de Dèu Prats, autor del llibre homònim.

Barcelona és infinita. La història de la ciutat ha deixat un pòsit d'indrets, històries, llegendes, curiositats, personatges, fets, drames, assoliments, revoltes, que han quedat marcats a la seva pell. Molts d'aquests indrets són desconeguts, romanen amagats, d'altres són davant els ulls del vianant però no els apreciem. A través d'un calidoscopi de successos, llocs i esdeveniments coneixerem millor les llums i les ombres de la nostra ciutat. L'essència de la seva ànima i el seu cos que canvia contínuament. I, en conseqüència, a partir d'ara, la veurem diferent.

Amb motiu del llibre 100 indrets insòlits de Barcelona, de Joan de Déu Prats

Biblioteca Sant Martí de Provençals

Adreça:
C Selva de Mar, 215
Districte:
Sant Martí
Barri:
Sant Martí de Provençals
Codi postal:
08020
Població:
Barcelona