Guies de viatge

La Biblioteca Sant Martí de Provençals disposa de la secció especial Cultura viatgera que inclou guies i mapes de països i ciutats d'arreu del món, documentals sobre diferents indrets, llibres de relats de viatges, revistes especialitzades, novel·les i d’altres obres relacionades amb el coneixement dels diferents pobles, cultures i regions de la terra, complementada amb les seccions d'excursionisme i cicloturisme.

A més, la biblioteca organitza "Companys de viatge" unes activitats vinculades al fet de viatjar, obertes a tothom que vulgui explicar les seves vivències viatgeres. L’objectiu de tot plegat és compartir informació i experiències que us ajudin a preparar el viatge al vostre destí o simplement despertar la vostra curiositat per conèixer els aspectes geogràfics, culturals, històrics, socials, polítics o econòmics de qualsevol lloc del món.

També trobareu a la biblioteca d'altres documents que poden ser útils per als vostres viatges, com ara llibres de conversa i de frases en diversos idiomes.

I recordeu que disposeu de connexió gratuïta a Internet per fer consultes i/o reserves a més d'una impressora.