1r Concurs de Còmic Mortadel·lo i Filemó

Concurs. Un homenatge al nostre il·lustre veí Francisco Ibáñez en el qual poden participar nens i nenes de 8 a 12 anys fins el 15 de maig.

La Biblioteca Sant Martí de Provençals vol retre homenatge al nostre veí Francisco Ibáñez, creador dels mítics Mortadel·lo i Filemó, així com d’altres personatges (La Familia Trapisonda; 13, Rue del Percebe; Rompetechos, etc.) que han entretingut a tantes i tantes generacions .

Com? Amb un concurs de còmic de Mortadelo y Filemón.

Qui pot participar? Els nens i les nenes de 8 a 12 anys que vulguin participar-hi* (Modificació de les bases!). Ho poden fer en una de les dues categories: categoria individual i categoria col·lectiva (grups de 2 a 4 nens/es).

Que han de presentar? Un còmic original on els seus protagonistes han de ser Mortadel·lo i Filemó, a més han d’aparèixer com a mínim dos escenaris dels barris de Sant Martí de Provençals, la Verneda i la Pau, com: l’església de Sant Martí de Provençals, alguna de les masies de l’entorn, la Plaça de la Palmera, el Piramidón, la biblioteca, el camp del C.E. Júpiter, etc.

Quan i on? El període de lliurament és del 15 de març al 15 de maig de 2021 a la Biblioteca Sant Martí de Provençals.

Quins seran els premis? Un còmic especial de Francisco Ibáñez per al guanyador/a o guanyadors/es de cadascuna de les dues categories.

Per a més informació al voltant dels requisits, el format, el material, la presentació i els premis, consulteu les bases del concurs.

*Modificació de les bases! Davant les múltiples peticions i consultes s’ha decidit ampliar la participació en el concurs a tots els nens i totes les nenes que vulguin presentar el seu còmic sense limitació territorial, però complint el tema i els requisits establerts, així com la resta de les bases.