Celebrem els 50 anys de l'arribada a la Lluna

Activitats. Durant tot el mes de novembre commemorem aquesta fita històrica al nostre barri amb xerrades, exposicions i l'observació de la lluna amb telescopi. Biblioteca Sant Martí de Provençals.

A la Festa Major de la Verneda de Sant Martí celebrem els 50 anys de l’arribada dels humans a la Lluna amb tota una sèrie d’activitats:

Dimecres 6 de novembre a les 18 h. Xerrada – Cafè científic. La Lluna: què en sabem? Amb Xavier Luri, director de l’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona (ICCUB). Lloc: 2a planta de l’Edifici Piramidón – La Pau (c/ Pere Vergés, 1).

Dijous 7 de novembre de 19 a 21h. Observació de la Lluna amb telescopi. Amb astrònoms de l’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona (ICCUB).  Lloc: La Plaça de la Palmera.

Del 29 d’octubre al 13 de novembre. Exposició Viatge cap a l’Univers fosc. Un recorregut per les fascinants fronteres de la cosmologia i la gravetat, que van des de la matèria fosca, als forats negres i les ones gravitacionals. Lloc: Lloc: 2a planta de l’edifici Piramidón – La Pau (c/ Pere Vergés, 1). Horari: dll 16.15-17.30; dm 16.15-20.15; dc 10-14; dj 16.15-17.30; dv 10-14.

Del 4 al 30 de novembre. Exposició de llibres de la Lluna a la Biblioteca Sant Martí de Provençals. Lloc: 4a planta Centre Cívic Sant Martí (c/ Selva de Mar, 215).

Organitzen: Acció Comunitària La Verneda i La Pau, Coordinadora d’Entitats de la Verneda – Sant Martí (VERN) i Biblioteca de Sant Martí de Provençals.

Col·labora: Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona (ICCUB).