De Bon Rotllo!: Lectura i Benestar Virtual

Biblioterapia. Una trobada virtual indicada per l'alleujament simptomàtic de l'avorriment, la solitud, l'estrès, així com l'estimulació de la imaginació i l'autoestima organizat per la Biblioteca Sant Martí de Provençals.

Us presentem un espai de lectura diferent i virtual indicat per a totes aquelles persones que els agradin els llibres i vulguin passar una bona estona al voltant d’una lectura en companyia a través d’Internet.

Per què és diferent? perquè llegirem en veu alta, compartirem experiències o desitjos, coneixerem d’altres persones amb les mateixes inquietuds (o no), ens oblidarem dels mals rotllos diaris i, sobretot, ens comunicarem.

Com ho fem? A través de les noves tecnologies, però no has de tenir por… és molt fàcil! Nosaltres t’ho expliquem, a més et receptem i facilitem un “pindollibredigital què t’ajudarà a sentir-te bé.

Apunta’t! I gaudiràs del benestar de la lectura en companyia.

Les trobades és faran en dos grups, tria’n un!

  • Dimecres de 17 a 18 h (Del 27 de maig al 17 de juny).
  • Dijous de 17 a 18 h (Del 4 de juny al 25 de juny).

Activitat gratuïtaCal Inscripció prèvia (Places limitades).

Contacta amb nosaltres per correu electrònic: b.barcelona.smp@diba.cat

Durant aquest mes de juny llegirem el “pindollibre“: Modos de ver de John Berger, que ens ajudarà a explorar com la nostra manera de mirar afecta a la forma que tenim d’interpretar les coses.

Condueix: Mercè Morilla

Organitza: Biblioteca Sant Martí de Provençals