De Bon Rotllo!: Lectura i Benestar al març

Biblioteràpia. Una trobada virtual indicada per l'alleujament simptomàtic de l'avorriment, la solitud, l'estrès, així com l'estimulació de la imaginació i l'autoestima organitzat per la Biblioteca Sant Martí de Provençals.

Continuen les sessions del  nostre Club de Biblioteràpia! Un espai de lectura diferent, indicat per a totes aquelles persones que els agradin els llibres i vulguin passar una bona estona al voltant d’una lectura en companyia a través d’Internet.

Per què és diferent? Perquè llegirem en veu alta, compartirem experiències o desitjos, coneixerem d’altres persones amb les mateixes inquietuds (o no), ens oblidarem dels mals rotllos diaris i, sobretot, ens comunicarem i també ens emocionarem.

Com ho fem? Virtual, a través de les noves tecnologies, però no has de tenir por, perquè és molt fàcil! Nosaltres t’ho expliquem, a més et receptem i facilitem els “pindollibres” què t’ajudaran a sentir-te bé.

Durant el mes de març llegirem el “pindollibre“: “Éxtasis y yo” d’Hedy Lamarr. Tota una lliçó de vida al voltant de la qual en parlarem i en reflexionarem.

Les trobades és faran dimecres de 17 a 18 h (3, 10, 17 i 24 de març) a través de videoconferència mitjançant la plataforma Zoom.

Apunta’t! I gaudiràs del benestar de la lectura en companyia.

Activitat gratuïtaCal Inscripció prèvia (Places limitades).

Pots contactar amb nosaltres per:

  • Adreça electrònica: b.barcelona.smp@diba.cat
  • Telèfon: 93 256 57 75

Condueix: Mercè Morilla

Organitza: Biblioteca Sant Martí de Provençals