Només amb un CLIC 5 [Cultura i entreteniment des de casa]

Propostes. Continuem posant al vostre abast tota una sèrie de recursos en línia per a tots els públics en aquests dies de desconfinament progressiu.

Durant la setmana des de la Biblioteca Sant Martí de Provençals  continuem elaborant un conjunt de guies amb diferents propostes culturals i d’entreteniment per a totes les edats amb la intenció i amb el desig que el seu contingut us sigui útil per passar de la millor manera possible aquest desconfinament progressiu.

Us deixem amb les guies que hem elaborat durant aquests darrers dies. Aquestes i d’altres guies de setmanes anteriors les podeu trobar al nostre Pinterest.

Cinema Documental [eBiblioCat]
Entre les més de 3.000 pel·lícules que teniu al vostre abast de forma immediata i gratuïta a l’eBiblioCat, hi ha gairebé 250 títols de cinema documental que val la pena descobrir. Avui us proposem una selecció de 12 títols que ens descobreixen històries reals ben interessants.

Cuina a casa [eBiblioCat]
Us proposem 12 llibres de cuina que trobareu a l’eBiblioCat, la plataforma de lectura digital de les biblioteques públiques. Receptes per a tots els gustos, només a un clic de distància!

Crims daurats [eBiblioCat]
Aqui us deixem amb una mirada als clàssics de l’edat daurada de la ficció criminal anglesa, tan de moda avui en dia gràcies al gènere dels anomenats “cozy mysteries”: intrigues d’ambientació cent per cent britànica, en la línia d’Agatha Christie, Edmund Crispin o el gran Sir Arthur Conan Doyle, on l’assassinat no ésta renyit amb l’enginy i l’elegància.

30 clàssics per Sant Jordi [eBiblioCat]
Per celebrar aquest Sant Jordi tan atípic de 2020, des de Sant Martí de Provençals us proposem una selecció de 30 títols clàssics de les lletres universals que teniu a la vostra disposició a l’eBiblioCat. Grans títols de sempre, per gaudir com mai de la lectura. Feliç Diada!

Sherlock Holmes [Cinema clàssic]
Cap altre personatge literari ha tingut tanta presència al món del cinema com Sherlock Holmes. Des del 1900, any de la seva primera aparició a la gran pantalla, el detectiu de Baker Street ha protagonitzat centenars de pel·lícules i episodis de televisió que l’han convertit, probablement, en el personatge literari més conegut popularment. Avui us proposem vint adaptacions clàssiques de les històries de Sir Arthur Conan Doyle que teniu disponibles a l’eBiblioCat.

Recordeu que podeu gaudir moltes d’aquestes i d’altres propostes (libres electrònics, audiollibres, música, pel·lícules i documentals, enciclopèdies generals de referència i d’informació sobre temes mèdics o cursos d’anglès) a la biblioteca digital de les biblioteques públiques, #eBiblioCat, a la qual podeu accedir amb el vostre carnet de biblioteca.

#JoEmQuedoACasa i tu? #quedatacasa #frenalacorba #coronavirus