Només amb un CLIC [Cultura i entreteniment des de casa]

Propostes. Posem al vostre abast tota una sèrie de recursos en línia per a tots els públics en aquests dies de confinament.

Des de la Biblioteca Sant Martí de Provençals hem elaborat un conjunt de guies amb propostes culturals i d’entreteniment per a totes les edats amb la intenció i amb el desig que el seu contingut us sigui útil per passar de la millor manera possible aquest confinament.

Aquestes guies temàtiques les podeu trobar al nostre Pinterest.

Paraula de clàssic [Entrevistes]
Deu entrevistes que Joaquín Soler Serrano va fer, dins el mític programa “A Fondo de RTVE, a alguns dels més grans escriptors del nostre temps.

Vides escrites [Ebooks]
Deu interessants biografies que trobareu disponibles a l’eBiblioCat, el gran portal de préstec de llibres electrònics.

Històries sentides [Audiollibres]
Dotze històries per sentir i per renovar la passió per la lectura. Aquí us deixem amb alguns dels audiollibres que teniu disponibles a l’eBiblioCat.

Cinema infantil [eBiblio]
Dotze títols que podeu gaudir amb els més petits de la casa, i els teniu només a un clic de distància, ja que a l’eBiblioCat, a més de llibres electrònics i audiollibres, teniu a la vostra disposició gairebé 3000 pel·lícules.

Museus a un clic [Exposicions virtuals]
Dotze visites virtuals pels fons d’algunes grans galeries que, tot i que ells també s’han vist obligats a tancar les seves portes fins a nou avís, continuen sent accessibles gràcies a la màgia d’internet.

Recordeu que podeu gaudir moltes d’aquestes i d’altres propostes (libres electrònics, audiollibres, música, pel·lícules i documentals, enciclopèdies generals de referència i d’informació sobre temes mèdics o cursos d’anglès) a la biblioteca digital de les biblioteques públiques, #eBiblioCat, a la qual podeu accedir amb el vostre carnet de biblioteca.

#JoEmQuedoACasa i tu? #quedatacasa #frenalacorba #coronavirus