Resonare 2020-2021

Música. S'obre la convocatòria per a la selecció de formacions o solistes del 6è cicle de concerts de música clàssica de Sant Martí de Provençals.

Resonare neix amb la voluntat de divulgar el coneixement del patrimoni històric del barri de Sant Martí de Provençals, creant un ambient on gaudir de la música clàssica en un entorn únic.

Aquest mes d’octubre comença la convocatòria per a la selecció de les formacions musicals o solistes de música clàssica. Els artistes seleccionats participaran al 6è Cicle de música clàssica Resonare que tindrà lloc a l’església de Sant Martí de Provençals durant el 2021*.

Bases de participació Resonare 2020-2021.

Formulari d’inscripció Resonare 2020-2021.

La data límit de presentació de propostes és fins al 22 de novembre del 2020.

Durant el mes de desembre es donaran a conèixer les formacions i intèrprets seleccionats per participar en el Cicle Resonare 2021.

L’organització es reserva el dret d’utilitzar el material rebut per fer difusió del projecte, així com dels enregistraments que es facin durant el cicle.

Per resoldre qualsevol dubte dirigiu-vos al Centre Cívic Sant Martí per telèfon (93 256 57 60) o a través de correu electrònic: dinamitzacio@ccsantmarti.net.

+ Informació: Resonare 2020-2021

Organitzen: Centre Cívic Sant Martí i Districte de Sant Martí.

Col·laboren: VERN (Coordinadora d’entitats la Verneda – Sant Martí), ENFOC Musical, Sant Martí Eix Comercial, Mercat de Provençals, AV La Palmera Centro, AV Sant Martí de Provençals i Biblioteca Sant Martí de Provençals.

* Aquesta convocatòria pot veure’s alterada segons l’esdevenir de la situació ocasionada per la COVID-19, tant en les seves dates de selecció, les dels concerts com les de l’indret on es durà a terme l’esdeveniment.