Resonare 2021 a Sant Martí de Provençals

Música. 6è cicle de concerts de música clàssica al barri de Sant Martí de Provençals.

Aquest any no falten a la seva cita els concerts del Resonare, un cicle que neix amb la voluntat de divulgar el coneixement del patrimoni històric del barri de Sant Martí de Provençals, creant un ambient on gaudir de la música clàssica.

Enguany per qüestions de normativa de seguretat per causa de la COVID-19, els concerts tindran lloc a l’Auditori Sant Martí fins a nou avís, en que tornaran a fer-se a l’església de Sant Martí de Provençals.

Els intèrprets i formacions musicals seleccionats a la convocatòria 2021:

6 de març a les 18.30 h.Quarteto Moon, amb un repertori recorre diferents gèneres i períodes, des de la música clàssica fins a la música moderna.

Formació: Álvar Llusá-Damiani (violí), Annabel Ibanez (violí), Adrià Gorrias Cardona (viola) i Denisse Iula (violoncel).

11 d’abril a les 18.30 h. Metropolitan Ensemble, una interessant proposta de música Barbershop que us sorprendrà per la seva energia.

12 de juny a les 18.30 h. Bòreas Ensemble,  que utilitzant com fil conductor la Segona Guerra Mundial es presenta un concert amb la música de compositors europeus durant aquest període.

13 de novembre (hora encara per determinar). Trio Montmartre,  un concert amb la voluntat de compartir i donar a conèixer la música per a flauta, oboè i piano.

Entrada gratuïta amb INSCRIPCIÓ PRÈVIA. Cabuda limitada

Espectacle apte per a tots els públics

*Els espectacles es faran amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Les entrades seran numerades i caldrà fer la reserva prèviament a través de Reserva en línia.

+ Informació: Resonare 2021

Organitzen: Centre Cívic Sant Martí i Districte de Sant Martí.

Attachments