Clubs de lectura 2022-2023

Clubs de lectura. Nova temporada dels Clubs de lectura de les Biblioteques de Barcelona. Enguany teniu prop de dues-centes cinquanta opcions per triar. Inscripcions obertes a partir del 9 de setembre.

Tornen els Clubs de lectura de les Biblioteques de Barcelona. Enguany teniu prop de dues-centes opcions per triar. D’octubre a maig, us oferim més d’una seixantena de clubs temàtics, una trentena d’oberts, una vintena per als lectors infantils i joves, més totes les propostes dels clubs de lectura virtuals!

Als clubs de lectura temàtics proposem un camí de lectures determinat per una llengua, temàtica, un gènere o un espai i un temps concret.
Als clubs de lectura oberts els llibres poden abastar una àmplia varietat de gèneres, èpoques, cultures i registres.
Els clubs de lectura infantils i juvenils ofereixen una varietat d’obres de formats diferents, adaptats a les diverses edats dels lectors i lectores més joves.
Als clubs de lectura virtuals les lectures són en format electrònic i la interacció es fa a través de Tellfy, una aplicació per a dispositius mòbils. Les trobades són per videoconferència.

Inscripcions a partir del 9 de setembre.

Enguany Biblioteques de Barcelona presentarà la nova temporada dels Clubs de lectura 2022-2023 a La Setmana del Llibre en Català. L’esdeveniment se celebrarà el dissabte 10 de setembre, a les 19 h, a l’escenari principal de la fira. A l’acte hi participaran Marta Carnicero, Inés Macpherson, Ferran Burguillos (gerent de Biblioteques de Barcelona) i Vladivostok, el projecte poeticomusical d’Irene Fontdevila i Maria Cabrera.