La Biblioteca fa 10 anys!

Aniversari. El 10 de març la biblioteca fa 10 anys i durant aquella setmana farem un munt d'activitats per celebrar-ho. Música, actes infantils, xocolatada, photocall... No t'ho perdis!

La Biblioteca Trinitat Vella-J. Barbero, el 10 de març, farà 10 anys i hem organitzat un ventall d’activitats per celebrar-ho.

En primer lloc, dimecres 9 de març a les 17.30 hores, el rondallaire Rah-mon Roma ens oferirà una activitat infantil on coneixerem qui va ser el Gianni Rodari i imaginarem, desmuntarem, i reinterpretarem històries utilitzant la creativitat, la fantasia i l’humor.

El dia assenyalat, dijous 10 de març, començarà a les 17 hores amb música en viu amb el duo Akoustic Time que animarà la festa durant tota la tarda. També podrem gaudir d’una xocolatada a càrrec del Forn Trinitat, i si voleu emportar-vos un record en forma de fotografia, disposarem d’un photocall literari per immortalitzar el moment.

A partir de les 18 hores totes les famílies del barri podran formar part, amb jocs i balls, del conte participatiu Aniventura, a càrrec de Animarius.

I per als més petits (públic infantil de 3 mesos a 3 anys), el dissabte 12 de març a les 11 hores farem un viatge sensorial amb el conte sonor Un vaixell petitó, amb l’especialista en musicoteràpia Lucía Barea.

Durant aquests 10 anys la biblioteca ha ofert un servei cultural i de proximitat a les veïnes i veïns de la Trinitat Vella i Baró de Viver amb una àmplia oferta d’activitats: xerrades, exposicions, activitats de foment de la lectura, tallers per a totes les edats, clubs de lectura…

La biblioteca ha esdevingut un equipament de referència en el territori, consolidant el treball en xarxa amb diferents entitats i serveis.

La biblioteca també disposa d’un Centre d’Interès en Moviments Socials que s’ha convertit en un espai referencial a nivell de ciutat en aquesta temàtica.

Durant aquest temps ens hem caracteritzat pel treball socioeducatiu amb la gent del barri, especialment amb els infants, adolescents i joves. Tot i que, en aquests darrers anys, marcats per la pandèmia, la gent gran ha esdevingut un dels col·lectius amb qui més s’ha acompanyat i ajudat.

S’ha fiançat la relació amb el territori, s’han incrementat els projectes de proximitat i s’ha constatat més que mai la importància de la tasca diària que es realitza i la necessitat d’equipaments que donin resposta a les exigències formatives, informatives i lúdiques de totes les persones de la Trinitat Vella.

Per molts anys més!