Participa al Llegir té premi!

Infantil. Obertes les inscripcions al “Llegir té premi”un concurs per fomentar la lectura entre els infants i joves durant l’estiu

“Llegir té premi” és una iniciativa de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la plataforma digital Legiland. Té per objectiu promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de les biblioteques entre els infants i joves durant les vacances d’estiu.

Poden participar fins a 1.500 infants i joves que tinguin el carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya.

S’organitza en dues categories individuals, de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys i una tercera categoria per a equips.

Els participants podran seleccionar les lectures entre més 1.100 títols en català, castellà, anglès i títols de lectura fàcil. La selecció de les obres permet oferir un seguit de propostes de lectura adequades a l’edat i interessos, des de llibres clàssics fins a les darreres novetats de la literatura juvenil. Algunes de les lectures es troben disponibles per llegir a la mateixa plataforma, a BiblioDigital, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya, o a través de la xarxa de biblioteques públiques.

Els participants responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en les classificacions per optar a més premis.

Des de les biblioteques fem el seguiment virtual de l’activitat lectora dels nostres usuaris i podem fer recomanacions i animar-los a mesura que llegeixen i progressen en el joc.

Alguns dels premis que es poden aconseguir són: rellotges intel·ligents, punts de llibre i lots de llibres infantils i juvenils.

Inscripcions ja obertes.

Data d’inici: 25 de juny.

Més informació