Obertura de les sales d'estudi

Sales d'estudi. El dilluns 29 de juny 9 sales d’estudi permanent tornaran a estar operatives, amb un aforament limitat al 50% i amb un nou horari, de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 h.

Així mateix, les sales d’estudi situades a les biblioteques també es podran fer servir durant l’horari d’obertura d’aquestes, de dilluns a dimecres de 14.30 a 19.30h i de dijous a dissabte de 9.30 a 14h.

Les biblioteques que obriran la sala d’estudi són:

Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte (Eixample)
Biblioteca Vapor Vell (Sants-Montjuïc)
Biblioteca Montserrat Abelló (Les Corts)
Espai Jove La Fontana  (Gràcia) (1)
Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda (Horta-Guinardó)
Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (Sarrià-Sant Gervasi)
Biblioteca Nou Barris (Nou Barris)
Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra (Sant Andreu)
Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz (Sant Martí)

Les dues sales de les biblioteques Biblioteca Vapor Vell  i Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, obriran també dissabtes de 16 a 20 h, i els diumenges d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.

Com a reforç per a les proves PAU, totes les sales d’estudi romandran obertes el cap de setmana del 4 i 5 de juliol , amb el següent horari: dissabte 4  de juliol, de 16 a 23.30 h, i diumenge 5  de juliol, d’11 a 14 h i de 16 a 23.30 h.

Les sales estaran senyalitzades especialment per marcar els llocs que es poden ocupar, que és el 50% de la capacitat habitual i mantenint la distància de seguretat entre usuaris. L’ocupació de les sales s’haurà de fer per ordre d’arribada i no es podran reservar llocs a d’altres usuaris.

(1) La sala d’estudi de la Biblioteca Vila de Gràcia es trasllada a l’Espai Jove La Fontana (oberta només de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 h).

Els usuaris poden veure el nivell d’ocupació de les sales d’estudi des de la pàgina de sales d’estudi.

Més informació