Destaquem

 • Informació municipal sobre la covid-19 https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibviladegracia/sites/default/files/cuidat.png
 • Inscripcions obertes als Clubs de lectura https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibviladegracia/sites/default/files/web-clubs-lectura-760x428.jpg
 • #OBRIMBIBLIOTEQUES https://img.youtube.com/vi/PE8K7ubooik/0.jpg PE8K7ubooik
 • Apunta't al butlletí!

  Ja ho saps, que el carnet de biblioteques et permet accedir a un amplíssim ventall de descomptes en espectacles culturals i accions formatives? I que posa al teu abast la programació de cadascuna de les 40 biblioteques de la ciutat?

  https://img.youtube.com/vi/7qAFgna_40k/0.jpg 7qAFgna_40k
 • Autopréstec https://img.youtube.com/vi/zgG6wwxdWSI/0.jpg zgG6wwxdWSI
 • Benvinguts a la Biblioteca Vila de Gràcia https://img.youtube.com/vi/meFfDYTgoO8/0.jpg meFfDYTgoO8
 • Préstec de llibres electrònics https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibviladegracia/sites/default/files/prestec_cat.png
 • Guies de lectura https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibviladegracia/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • Fons específic en senderisme i muntanya

  A la Biblioteca Vila de Gràcia inaugurem el nostre compte d'Instagram amb una de les nostres seccions més preuades. Recorda, tot el que hi ha aquí ...és teu!

  https://img.youtube.com/vi/Lz7eYPGkiHQ/0.jpg Lz7eYPGkiHQ

Notícies

Noves mesures de represa de serveis presencials a les Biblioteques de Barcelona

dl., 23/11/2020 - 09:21h

Biblioteques. A partir del 23 de novembre es reprenen els serveis presencials a les biblioteques. Les mesures s’actualitzaran cada 15 dies.

Sac de rondalles. Contes d'hivern

dl., 23/11/2020 - 18:12h

Lletra Petita. Amb Umpalumpa i Maria Ten. Dimecres 9 de desembre, 17.30 h. Edat: +4 anys. Biblioteca Vila de Gràcia. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Nadal a la biblioteca! Sac de rondalles. Altres contes de Nadal

dv., 27/11/2020 - 18:54h

Lletra Petita. Amb La Tribu juganera. Dimecres 16 de desembre, 17.30 h. Edat: +4 anys. Biblioteca Vila de Gràcia. Cal inscripció prèvia. Places limitades. Vine i descobriràs un altre Nadal!

LECXIT Vila de Gràcia, suport educatiu

dl., 30/11/2020 - 16:27h

Suport a la lectura. Tots els dilluns i dimarts, de 16.45 a 18h, suport a la compressió lectora a alumnes de primària amb voluntaris. Àrea infantil i juvenil. Cal inscripció prèvia. Gratuït. Més informació a la mateixa biblioteca!

Activitats destacades

Sac de rondalles. Contes a la mà

Lletra Petita. A càrrec d'Umpalumpa. Dimarts 1 de desembre a les 17:30 h, en línia a Instagram (@bibliotequesbcn_acasa).

Sac de rondalles. Contes a la mà

Lletra Petita. A càrrec d'Anna Casals. Dimecres 2 de desembre, a les 17:30 h, en línia a Instagram (@bibliotequesbcn_acasa).

Primeres passes. A-Animal

Lletra Petita. A càrrec de Gisela Llimona. Dimecres 2 de desembre, a les 11 h, en línia a Instagram (@bibliotequesbcn_acasa).

Primeres passes. Dins del cor

Lletra Petita. A càrrec d'Ada Cusidó. Dijous 3 de desembre a les 17:30 h, en línia en Instagram (@bibliotequesbcn_acasa).

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 

 • Cultures africanes

  Fons especialitzat en cultures africanes. Trobareu llibres, materials audiovisuals i les publicacions principals de les entitats i ONG que es dediquen a l'Àfrica.


 • Gràcia

  Fons locals de caràcter històric i actual que fa referència al barri de Vila de Gràcia i Camp d'en Grassot i Gràcia Nova.


 • Esports urbans

  Selecció de documents al voltant de: monopatí,  running,  fitnes, bicicletes - ciclisme i patinatge en línia.


 • Narració oral

  Selecció de llibres i materials audiovisuals sobre tècniques per escriure i per explicar contes.


 • Senderisme i muntanya

  Selecció de títols que et donaran la motivació i les claus per gaudir del tresc, el senderisme, el muntanyisme i les rutes turístiques.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la teva opinió