Esports urbans

La Biblioteca Vila de Gràcia disposa d'un centre d'interès en esports urbans, situat a la tercera planta, amb una selecció variada de títols que et donaran la motivació i les claus per gaudir de la majoria d’esports urbans:  El monopatí (skate), el running, el fitnes, la bici...

Aquest centre d'interès està en creixement constant amb cerca de nous materials i bibliografia per donar suport a tots els usuaris apassionats de gaudir del lleure i l’esport que practiquen activitat física aprofitant els espais i les condicions que ofereix la ciutat, posant al seu abast una selecció de llibres i audiovisuals per estar al dia de totes les pràctiques esportives que es poden dur a terme a la ciutat. Els darrers anys l’increment de persones que practiquen algun esport al carrer, parcs i platges és també constant, i a Gràcia la presència de molts patinadors i adeptes a les dues rodes a través de les bicicletes és un fet que augmenta any rere any.

La biblioteca disposa d’ una selecció de llibres, revistes i audiovisuals al voltant de les següents àrees temàtiques: monopatí (skateboarding),  running,  fitnes, bicicletes - ciclisme i patinatge en línia.