Llibreries infantils

Llibreries infantils

Abracadabra

Llibreria especialitzada en llibres infantils i juvenils que ofereix una acurada selecció de publicacions nacionals i internacionals, així com joguines didàctiques i objectes únics per als més petits (Ciutat Vella).

Al·lots

Llibreria especialitzada infantil i juvenil de Barcelona que ofereix una acurada selecció de llibres per als més petits, per als primers lectors i per a joves (l'Eixample).

La caixa d'eines

Una llibreria especialitzada en narrativa per a adults, llibres infantils i juvenils, tallers de manualitats i còmics (l'Eixample).

Casa Anita

Llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil i àlbums il·lustrats per a infants i adults (Gràcia).

Fabre

Llibreria especialitzada en llibres en alemany, també amb llibres en català i castellà (L'Eixample).

El Gat Pelut és una llibreria de les Corts, a Barcelona, a tocar de la Plaça del Centre. Hi trobareu llibres per a totes les edats i, sobretot, els miola molt la literatura infantil i juvenil.

Luz de Lula

Llibres i contes, material escolar, joguines didàctiques, regals, activitats, tallers de manualitats, classes de repàs i grups de lectura (Gràcia).

La Petita

Llibreria especialitzada en literatura infantil per a nens amb edats compreses entre els 0 i els 12 anys (Sant Martí).

Pebre Negre

La Llibreria Pebre Negre com a centre cultural promou activitats relacionades amb el món de la cuina, la gastronomia i la cultura (Sant Martí).

Sendak

Llibreria cooperativa especialitzada en literatura infantil i juvenil. També es venen joguines úniques, creatives i de qualitat.

Llibreries generalistes amb fons infantil

Alibri

És una llibreria històrica a Barcelona, on podem trobar una bona selecció de llibres per a adults i per a infants (l'Eixample).

A peu de pàgina

Una llibreria que és quelcom més que una botiga: exposicions de pintura, contes per a nens, clubs de lectura i presentacions de llibres (Sarrià-Sant Gervasi).

La Casa del Llibre

La Casa del Llibre disposa de 7 llibreries a Catalunya. A Barcelona: a la Rambla, al passeig de Gràcia i al Centre Comercial La Maquinista.

La Central

Actualment La Central està formada per diferents llibreries. A Barcelona: La Cellitral, La Central del Raval i La Central del MACBA; a més, podeu consultar la pàgina web que funciona com a botiga virtual.