Rafael Barradas: el traç desvetllat per l’univers infantil

Exposició. del 2 de juny al 28 de juliol, a la primera planta de la Biblioteca Xavier Benguerel. Organització a càrrec de: Consolat General d’Uruguai a Barcelona i El Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil (SDLIJ).

La mostra aplega esforços entre el fons que posseeix el Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil i la col·lecció privada del Cònsol General d’Uruguai, Pedro Valenzuela, amb la finalitat de presentar gran part dels treballs de Rafael Barradas adreçats a infants. Conformen part de la mostra llibres, dibuixos, contes, matrius de plom i revistes fruit de les il·lustracions infantils on Barradas manifesta plenament la seva estima envers la infantesa.

La inauguració de l’exposició serà el 16 de juny a les 10:00 h a la primera planta de la Biblioteca Xavier Benguerel. A continuació tindrà lloc la jornada literària, Llegir imatges, també centrada en l’obra d’aquest autor històric i en la d’una il·lustradora de l’actualitat, Júlia Sardà.

Podreu visitar l’exposició del 2 de juny al 28 de juliol, a la primera planta de la Biblioteca Xavier Benguerel.

Organització a càrrec de: Consolat General d’Uruguai a Barcelona i El Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil (SDLIJ).