Bibliocasal a 8 biblioteques amb el Pla de Barris

Bibliocasal. Programació lúdica i creativa al voltant de la promoció de la lectura per a infants i adolescents durant els mesos d’agost i setembre.

Les biblioteques de Sant Pau – Santa Creu, Francesc Candel, Poble-sec – Francesc BoixEl Carmel – Juan Marsé, Les Roquetes, Zona Nord, Trinitat Vella – J. Barbero i Bon Pastor oferiran durant el mes d’agost i la primera quinzena de setembre un seguit d’activitats adreçades a infants i adolescents amb l’objectiu de posar al seu abast una programació lúdica i creativa per aquests dies d’estiu sota el nom de Bibliocasal.

Aquesta oferta ha estat dissenyada per cada biblioteca amb recursos del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona i vol per promoure el gust per la lectura des d’una vessant lúdica. Els eixos temàtics estan centrats en la lectura, l’escriptura, l’oralitat, les arts i la música, així com la ciència i la tecnologia, i comptaran amb valors com la igualtat de gènere i la interculturalitat.

Les activitats estan dirigides a infants de 6 a 12 anys i es duen a terme en grups reduïts de com a màxim 15 participants en dos torns. Cada grup participarà dos dies a la setmana en torn de matí i o de tarda.

Totes les activitats tenen inscripció prèvia en línia. Des del portal d’inscripcions es permet consultar l’oferta d’activitats,  les places disponibles i realitzar la preinscripció.

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.