Has vist el vídeo que la biblioteca ha presentat a les Jornades Fesabid 21?

Jornades Fesabid 21. Les biblioteques Nou Barris i Zona Nord han presentat un vídeo sobre el projecte Bibliolab 9b-Espai Jove

La biblioteca va presentar el vídeo BiblioLab 9B-Espai Jove a les XVII Jornadas Españolas de Información y Documentación que organitza Fesabid (Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística). Aquest any les JEID s’articulen entorn al lema Comunidades en el espacio: la información como vehículo al futuro.

“9B Espai Jove” és un projecte de creació d’un model de disseny i transformació, de forma participativa, dels espais destinats als i les joves dins de les biblioteques Nou Barris i Zona Nord.

Durant diversos mesos s’han buscar solucions de disseny i innovadores per als espais joves de les biblioteques de forma col·laborativa amb el públic usuari (joves) per tal de respondre més encertadament a les necessitats del col·lectiu.

Per a assolir-ho s’ha comptat amb la participació de diferents agents: “El Globus Vermell”, “Makea Tu Vida”, “Deià: Escola d’Art i Superior de Disseny”, “Ateneu de Fabricació del Parc Tecnològic (Nou Barris)”, “Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana (Zona Nord)” i les biblioteques “Nou Barris” i “Zona Nord”.

Un cop clausurades les jornades, Fesabid atorgarà tres premis als tres vídeos que recullin més m’agrada a YouTube. Fes m’agrada al vídeo de la biblioteca abans del 30 d’abril!

Més informació