'Les Invisibles': Cicle de contacontes científics a les Biblioteques de Nou Barris

Tallers.. 5 contacontes per a 5 biblioteques durant 5 mesos. Cicle de tallers, d'octubre de 2020 a febrer de 2021. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

5 contacontes per a 5 biblioteques durant 5 mesos!

Acompanya’ns en la investigació per conèixer científiques!

El cicle de conta-contes Les invisibles és una investigació on descobrirem diverses científiques i el que van fer a través de les seves històries narrades en els contes. A més, ens endinsarem en els coneixements científics que van generar a través d’experiments i jocs on aprendrem ciència

Passa’t per les biblioteques del districte de Nou Barris i recull cada mes el “Kit Les Invisible”, on hi trobaràs llibres que et despertaran el “cuquet” científic, el material per a fer l’experiment del mes, i el codi QR on trobaràs el conta-contes i t’explicaran a dur a terme l’experiment secret relacionat amb la científica.

Gener

Juntes coneixerem i descobrirem qui va ser Dian Fossey, una zoòloga que va lluitar per la protecció dels goril·les de muntanya, que estaven en perill d’extinció!  Com podem mantenir la biodiversitat del planeta? L’arribada de primatòlogues a la ciència va fer possible revolucionar el coneixement sobre les espècies de primats i la seva protecció, acompanya’ns en aquesta expedició!

Llibre: Petita&Gran Dian Fossey de Maria Isabel Sánchez Vegara, Cristofaro, Alessandra

Recull el “kit Les invisibles” a partir del 25 de gener