Llibres a escena. MarramiiiaaaaOuuu!

..

Lletra Petita. Dimarts 29 de setembre a les 18 h, als jardins de la Torre de Les Aigües. Cal inscripció prèvia.

Espectacle de petit format basat en el llibre La Lluna en un cove de la Gemma Lienas. Dos gats al terrat ens ofereixen un plat calentó d’històries que fan riure sota la llum de la Sra. Lluna.

Nit a nit, dins el cove, el Gat Bernat i el Gatito Federico, es llepen les potetes, es pentinen els bigotis i maquinen com atrapar a la lluna i portar-li a en Raül.

Edat recomanada: + 3 anys

A càrrec de Mon Mas.

Activitat cultural dins el projecte “Llegim al pati”, projecte de promoció de la lectura als patis interiors de l’illa de l’Eixample, concretament als Jardins de la Torre de les Aigües i al pati de la Biblioteca Sofia Barat, amb l’objectiu d’aprofitar-los per a un ús cultural. El projecte és liderat per la Biblioteca Sofia Barat i l’Associació de Veïns de la Dreta de l’Eixample, i contempla dos tipus d´activitats: un espai de lectura i un programa d’activitats culturals.

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Horaris


Espectacle de petit format basat en el llibre "La Lluna en un cove" De la Gemma Lienas.
Dos gats al terrat ens ofereixen un plat calentó d´històries que fan riure sota la llum de la Sra. Lluna.
Nit a nit, dins el cove, el Gat Bernat i el Gatito Federico, es llepen les potetes, es pentinen els bigotis i maquinen com atrapar a la lluna i portar-li a en Raül.

Hi col·labora: Associació de veïns de la Dreta de l'Eixample"

Edat recomanada: + 3 anys

Activitat cultural dins el projecte "Llegim al pati", projecte de promoció de la lectura als patis interiors d´illa de l´Eixample, concretament als Jardins de la Torre de les Aigües i al pati de la biblioteca Sofia Barat, amb l´objectiu d´aprofitar-los per a un ús cultural. El projecte és liderat per la Biblioteca Sofia Barat i l´Associació de Veïns de la Dreta de l'Eixample, i contempla dos tipus d´activitats: un espai de lectura i un programa d´activitats culturals.

Jardins de la Torre de Les Aigües

Adreça:
C Roger de Llúria, 56*LI
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08009
Població:
Barcelona