Parlem amb Miquel Adam

Parlem amb Miquel Adam

Presentació. A càrrec de Miquel Adam i Anna Ballbona. Dimecres 22 de setembre, a les 18.30 h, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

L’autor conversarà amb Anna Ballbona sobre la seva primera novel•la, L’amo.

Sempre lúcida i a estones esperpèntica, plena d’humor i escrita amb un ritme agilíssim, L’amo (L’Altra Editorial, 2021) és una novel•la intel•ligent i amarga, un monument literari a la petitesa, la mediocritat moral d’un amo i la misèria vital de qui s’hi sotmet per guanyar-se les garrofes, i una dissecció implacable de la precarietat laboral en general i en el sector cultural en particular.

Miquel Adam Rubiralta (Barcelona, 1979) és editor. Va conèixer l’edat daurada dels blogs, i en va portar un parell: La Segona Perifèria i L’artista abans conegut com Subal Quinina. Ha col•laborat en diverses ocasions amb la revista Paper de Vidre. L’any 2015 va publicar el llibre de relats Torero d’hivern (Edicions de 1984).

Cabuda limitada

Hi col•labora: L’Altra Editorial

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.


Horaris

Parlem amb Miquel Adam

L’autor conversarà amb Anna Ballbona sobre la seva primera novel·la, L’amo

Sempre lúcida i a estones esperpèntica, plena d’humor i escrita amb un ritme agilíssim, L’amo (L’Altra Editorial, 2021) és una novel·la intel·ligent i amarga, un monument literari a la petitesa, la mediocritat moral d’un amo i la misèria vital de qui s’hi sotmet per guanyar-se les garrofes, i una dissecció implacable de la precarietat laboral en general i en el sector cultural en particular.

 Miquel Adam Rubiralta (Barcelona, 1979) és editor. Va conèixer l’edat daurada dels blogs, i en va portar un parell: La Segona Perifèria i L’artista abans conegut com Subal Quinina. Ha col·laborat en diverses ocasions amb la revista Paper de Vidre. L’any 2015 va publicar el llibre de relats Torero d’hivern (Edicions de 1984).

Hi col·labora: L’Altra Editoria l

Espai Francesca Bonnemaison - Biblioteca Francesca Bonnemaison

Adreça:
Carrer de Sant Pere Més Baix, 7
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona