Sac de rondalles. La maleta dels àlbums il·lustrats

..

Lletra Petita. Dimarts 22 de setembre, a les 18 h, als jardins de la Torre de Les Aigües. Cal inscripció prèvia.

Descobreix les darreres novetats editorials i escolta divertides històries bellament il·lustrades. Obrim les orelles, els ulls i també obrim la maleta per deixar anar monstres, ratolins, personatges fantàstics i un munt d’històries.

Edat recomanada: + 3 anys

A càrrec de Gina Clotet.

Activitat cultural dins el projecte “Llegim al pati”, projecte de promoció de la lectura als patis interiors de l’illa de l’Eixample, concretament als Jardins de la Torre de les Aigües i al pati de la Biblioteca Sofia Barat, amb l’objectiu d’aprofitar-los per a un ús cultural. El projecte és liderat per la Biblioteca Sofia Barat i l’Associació de Veïns de la Dreta de l’Eixample, i contempla dos tipus d´activitats: un espai de lectura i un programa d’activitats culturals.

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Horaris


Descobreix les darreres novetats editorials i escolta divertides històries bellament il·lustrades. Obrim les orelles, els ulls i també obrim la maleta per deixar anar monstres, ratolins, personatges fantàstics i un munt d´històries.

Hi col·labora: Associació de veïns de la Dreta de l'Eixample

Edat recomanada: + 3 anys

Activitat cultural dins el projecte "Llegim al pati", projecte de promoció de la lectura als patis interiors d´illa de l´Eixample, concretament als Jardins de la Torre de les Aigües i al pati de la biblioteca Sofia Barat, amb l´objectiu d´aprofitar-los per a un ús cultural. El projecte és liderat per la Biblioteca Sofia Barat i l´Associació de Veïns de la Dreta de l'Eixample, i contempla dos tipus d´activitats: un espai de lectura i un programa d´activitats culturals.

Jardins de la Torre de Les Aigües

Adreça:
C Roger de Llúria, 56*LI
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08009
Població:
Barcelona