Parlem amb Kiko Amat

Parlem amb Kiko Amat

Presentació. A càrrec de Kiko Amat i Xavi Ayén. Dijous 15 d’abril, a les 19 h, en directe des del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona.

L’autor conversarà amb Xavi Ayén sobre la seva darrera novel•la, Revancha (Anagrama)

Kiko Amat (1971) va néixer a Sant Boi de Llobregat, a la perifèria barcelonesa. Ha publicat les novel•les El día que me vaya no se lo diré a nadie (2003), Cosas que hacen BUM (2007), Rompepistas (2009), Eres el mejor, Cienfuegos (2012) i Antes del huracán (2018), totes publicades a Anagrama. També és autor de dos llibres de no ficció, Mil violines (2011) i Chap chap (2015).

Revancha (Anagrama, 2021), la seva darrera novel•la, és una obra violenta i vertiginosa, absolutament addictiva que parla de venir del lloc equivocat, de delinqüència, de ràbia i de reparació, d’amor i de venjança. Un llibre indòcil, ple de vulgaritat i de bellesa, dolor i humor, escrit amb la màxima adrenalina.

Activitat  en directe des del canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona.

Hi col•labora: Anagrama

Horaris

L’autor conversarà amb Xavi Ayén sobre la seva darrera novel·la, Revancha (Anagrama)Descripció: Kiko Amat (1971) va néixer a Sant Boi de Llobregat, a la perifèria barcelonesa. Ha publicat les novel·les El día que me vaya no se lo diré a nadie (2003), Cosas que hacen BUM (2007), Rompepistas (2009), Eres el mejor, Cienfuegos (2012) i Antes del huracán (2018), totes publicades a Anagrama. També és autor de dos llibres de no ficció, Mil violines (2011) i Chap chap (2015).

Revancha (Anagrama, 2021), la seva darrera novel·la, és una obra violenta i vertiginosa, absolutament addictiva que parla de venir del lloc equivocat, de delinqüència, de ràbia i de reparació, d’amor i de venjança. Un llibre indòcil, ple de vulgaritat i de bellesa, dolor i humor, escrit amb la màxima adrenalina.

Hi col·labora: Anagrama

En directe pel canal de YouTube de Biblioteques de Barcelona

Població:
Barcelona