Menú d’idees per a una alimentació sostenible. Alimentació, salut i emergència climàtica

Menú d’idees per a una alimentació sostenible

Alimentació. A càrrec de Carlos A. González. Dilluns 4 d’octubre a les 18.30 h, a la Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert.

La nostra salut i la salut del planeta estan íntimament relacionades. Per garantir-les, en tots dos casos, hem de revertir el model de consum i alimentació. 

Més informació

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Horaris

Carlos A. González és metge epidemiòleg i màster en Salut Pública.

La nostra salut i la salut del planeta estan íntimament relacionades. Per garantir-les, en tots dos casos, hem de revertir el model de consum i alimentació. 

Aquest any 2021, Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. La ciutat vol aprofitar l’esdeveniment per convertir-lo en una palanca per impulsar una transició alimentària cap a la sostenibilitat. Aquest cicle vol divulgar alguns dels aspectes centrals de l’alimentació sostenible i compta amb experts i expertes rellevants.  

Cicle coordinat per Lluís Reales                                                         

Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert

Adreça:
Carrer de la Indústria, 295
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Camp de l'Arpa del Clot
Població:
Barcelona