Menú d'idees per a una alimentació sostenible

Menú d'idees per una alimentació sostenible

Alimentació. A càrrec d’Álvaro Porro. Dilluns 13 de desembre a les 18.30 h, a la Biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert.

Álvaro Porro és economista i promotor del consum conscient a casa nostra a través de la revista Opcions. Actualment, treballa per canviar les coses des de la gestió pública a l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.


Horaris

Álvaro Porro és economista i promotor del consum conscient a casa nostra a través de la revista Opcions. Actualment, treballa per canviar les coses des de la gestió pública a l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest any 2021, Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. La ciutat vol aprofitar l’esdeveniment per convertir-lo en una palanca per impulsar una transició alimentària cap a la sostenibilitat. Aquest cicle vol divulgar alguns dels aspectes centrals de l’alimentació sostenible i compta amb experts i expertes rellevants.  

Cicle coordinat per Lluís Reales                                                         

Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert

Adreça:
Carrer de la Indústria, 295
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Camp de l'Arpa del Clot
Població:
Barcelona