Biblioteca Francesca Bonnemaison
Biblioteca Francesca Bonnemaison
Cuina
Què és el Fons Especial Cuina?
El Fons Especial de Cuina és un dels tres fons especials que té la biblioteca. En aquesta part de la col·lecció es poden trobar: receptaris de la nostra terra i d’arreu del món, cuina segons aliments (peix, carn, arròs, llegums, …), cuina d’autor, cuina vegetariana, pastisseria …
La biblioteca disposa d’un fons de revistes sobre cuina. Els títols disponibles són:
Fons antic Cuina
La biblioteca compta amb un important fons antic sobre temàtica Cuina que es va adquirir durant l’època de l’Institut de Cultura, i que funcionava com a material de consulta de les alumnes del centre. Aquesta part del fons només es pot consultar a sala (són documents exclosos de préstec).
Tot i que el fons compta amb publicacions actuals en sèrie que es poden agafar en préstec, la biblioteca també disposa d’una gran col•lecció de revistes antigues dels segles XIX i XX relacionades amb les tres especialitzacions que té la Biblioteca i que es poden consultar a aquesta àrea (aquest tipus de consulta es realitzarà en horari de tarda de la biblioteca), algunes de les quals es poden consultar a Internet a través del Trencadís, el dipòsit digital de la Xarxa de Biblioteques Municipals.