Quins autors i autores ens visitaran al març?

Xerrades. Marina Subirats, Txell Feixas, Ignacio Martínez de Pisón, Keum Suk Gendry-Kim o Elvira Lindo seran algunes de les protagonistes de les properes trobades literàries a les biblioteques.

Inaugurem el mes de març amb dues presentacions: dimecres 1 de març, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, la sociòloga Marina Subirats presenta De mares a filles (Edicions 62), i el mateix dia,  a la Biblioteca Gabriel García Márquez, l’experta en migracions, Gloria Rendón parla amb Juanjo Arranz de Brisas y ráfagas en el corazón del viento.

Dijous 2 de març, a la Biblioteca Montserrat Abelló, l’il·lustrador i dibuixant Pablo Velarde conversa J.L. Martín sobre la seva obra.

Divendres 3 de març, a la Biblioteca Francesc Candel, Ivan Mourin presenta Ratas (Luciérnaga).

Dissabte 4 de març, a l’Espai Zero de la Fabra i Coats, la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra organitza una conversa en el marc del GRAF Festival de Còmic Independent i d’Autoedició: Nadia Hafid parla amb Ivan Pintor de la seva obra gràfica.

Dijous 9 de març, a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents – M. Antonieta Cot, Javier Pérez Andújar comenta Diccionario enciclopédico de la vieja escuela en el marc del club de lectura.

Dimarts 14 de març, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, Txell Feixas parla de Aliades. Les nenes de Xatila desafien les regles del joc (Ara Llibres) amb Mònica Terribas.

Coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, dimarts 21 de març, la poeta Gemma Casamajó i Solé presenta el seu darrer poemari,  Domèstica maragda (Quaderns Crema), a la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda. I el mateix dia, en el marc del club de lectura Putin: l’últim tsarOlga Merino dialoga amb Josep Guixà sobre Cinco inviernos (Alfaguara) a la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix.

Dimecres 22 de març, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, Ignacio Martínez de Pisón parla de la seva nova novel·la, Castillos de fuego (Seix Barral) amb Olga Merino.

Divendres 24 de març, a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en el marc de les activitats paral·leles de la BCNegra, Carlos Zanón parla amb Xavier Vidal sobre el seu llibre, Love Song (Salamandra).

Dimecres 29 de març, a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, Keum Suk Gendry-Kim presenta el còmic La espera (Reservoir Books).

Finalment, l’última autora que ens visita aquest mes, dijous 30 de març, és Elvira Lindo que presenta, acompanyada de la periodista Rosa Badia, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, la seva darrera novel·la  En la boca del lobo (Seix Barral).