American Space

L’American Space Barcelona és un espai d’aprenentatge informal a la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra on es duen a terme activitats que busquen potenciar les habilitats, les eines i les competències necessàries perquè puguis afrontar amb èxit les noves oportunitats tecnològiques i socials del segle XXI.

L’American Space Barcelona (ASB) és un projecte de col·laboració entre el Consolat General dels Estats Units a Barcelona, el Districte de Sant Andreu i Biblioteques de Barcelona. L’ASB t’ofereix una programació que inclou cinc grans àrees: la ciència i la tecnologia, l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès, programes culturals, orientació educativa per a joves que vulguin anar a estudiar als EUA, i informació sobre el país.

Els serveis i les activitats de l’American Space estan adreçades a infants, joves i públic en general, i també a escoles i instituts, alumnes i professors.

Consulta les activitats de l'American Space en aquest enllaç.

Millora el teu anglès amb una programació cultural orientada a l’aprenentatge informal en un entorn lúdic i col·laboratiu i amb una àmplia col·lecció de llibres al teu abast.

Col·lecció

El fons American Space conté aproximadament 2.500 documents, integrats per gairebé 300 documents fundacionals corresponents al donatiu del Departament d'Estat dels EUA.

T'oferim assessoria acadèmica de manera gratuïta a estudiants que vulguin cursar un grau o postgrau en EUA, o fer cursos d'anglès a alguna universitat nord-americana.

Emprenedoria

Suport a l'emprenedoria social a traves de la col·lecció i de programes que fomenten l’autoaprenentatge i el treball col·laboratiu.

Tallers tecnològics

Aprofita totes les activitats relacionades amb la fabricació digital, la robòtica i la programació, l’electrònica, els videojocs i la realitat virtual, la ciència ciutadana, etc.

Technovation Girls

Concurs internacional de tecnologia i emprenedoria on participen noies de 10 a 18 anys d’arreu del món.